Møder

 

Der afholdes møder i vintersæsonen. Møderne afholdes normalt:

Placeringen af Vejgård Bibliotek:

Placeringen af Vejgård Bibliotek

Der er indkørsel til parkeringspladsen fra Hadsundvej.

 

Aktuelt mødeprogram

Mandag den 21. oktober 2019: Sæsonens oplevelser.

Vi håber, at mange vil møde op og give os andre oplevelser fra denne omskiftelige sommer. Har man taget nogle billeder, har vi projektor og bærbar med, så har du billeder lagt over på et USB, kan du vise os dem denne aften.
Man er også meget velkommen til at medbringe dyr på spændebrædder eller i kasser, så vi kan se, hvad du har hjembragt.

Mandag den 18. november 2019: Forevisningsmøde og bestemmelsesmøde.

Vi vil forsøge med at rykke fremvisningsmødet frem til her sidst på efteråret. Vi håber, at man kan nå at få dyrene fra 2019 af spændbrædderne og i kasser. Tag bare rigeligt med. Det behøver ikke kun være store sjældenheder. Vi vil tage en runde, hvor vi beder alle fortælle lidt om det, der er med i kasserne. Vi vil se, om vi ikke kan få lidt mere tid til at bestemme underlige dyr. Har man ikke nogle dyr fra 2019, så tag et par kasser med fra samlingen f.eks. en slægt Orthosia, Mythimna, Eupithecia eller?

Mandag den 9. december 2019: Det traditionelle julemøde.

Mødet begynder kl. 18.30, da vi begynder med pålægskagemand. Formanden husker endnu en gang at medbringe en julesnaps! Herefter beretter formanden fra året, der er gået. Der er valg til bestyrelsen, fastsættelse af kontingent samt evt. drøftelse af indkomne forslag eller andre ideer. Undervejs, før eller efter serveres kaffe/te og kage.